Raw nöt/hallon och chokladtårta

Var givmild idag... Ge..

I din tanke...
I dina handlingar...
I ditt leende...
I din beröring...
I ett möte med någon du inte känner...
I ditt möte med dig själv...

/Rebecca

Till dig och dom runtomkring dig..
Raw nöt/hallon och chokladtårta..

Lager 1
  • 1 dl mandlar (blötlagda)
  • 1dl walnötter (blötlagda)
  • 2 dl färska dadlar
  • * körs i mixer/matberedare
  • (det kan vara lite bitar kvar)
  • * tillsätt
  • 1-2 msk mandelsmör
  • en nypa vaniljpulver
  • en nypa salt
Smaksätt med malda kardemummakärnor efter smak.

Lager 2

  • 3 dl mandelmjöl
  • ca 1 dl hallon

Blanda i en skål och tillsätt:
agavesirap (alt honung), lite vaniljpulver och en skvätt kallt vatten, till bra konsistens och smak.

Lager 3

  • 1 mogen avokado
  • 1/2 dl raw kakaopulver
  • 2 msk kokosolja
  • agavesirap efter smak (alt honung)
  • kakaonibs efter smak
  • en nypa salt

Blanda allt i en skål, kör ett par varv med stavmixer i slutet för att få den slät.

Nu är det dags att bygga tårtan i tre lager och sedan låta den vila i kylen en stund..

Klar att serveras!

Glad alla hjärtans dag!

Rebecca kom i kontakt med Mistelgården 2014 då hon kände sig trasig inombords och hennes kropp sa fysiskt stopp! Hon kunde inte ta upp näring och rasade i vikt med stor rädsla och ångest.

Rebecca har alltid haft ett stort intresse för hälsa, mat och träning. Hon delar gärna med sig av sina tankar och sina recept då och då via Mistelgården.

- Naturen är en stor och viktig del i mig och jag tar den gärna med mig in i köket. Vi har så mycket läkande kraft runtomkring oss, säger Rebecca.

Läs Rebeccas berättelse...

 

Comments are closed