Raw morot och zucchinipasta med basilikacreme och pumpaparmesan

Rebeccas råa krämig grönsakspasta
(2 portioner)

Basilikacreme:

- 1 dl cashewnötter (blötlagda)
- 1/2 kruka basilika
- ett par kvistar persilja
- en skvätt pressad citron
- örtsalt
- en nypa cayennepeppar

* mixa cashewnötter med övriga ingredienser.
* tillsätt ev. lite vatten för lagom krämighet.
* smaka av med kryddor.

Pasta:
- 1 stor morot
- 1 zucchini

* svarva i en grönsakssvarv eller använd dig av en potatisskalare.

Pumpaparmesan:
- 1/2 dl pumpafrön
- 1,5 msk bjäst
- Flingsalt

* Kör pumpafrön och bjäst i mixern till parmesankonsistens.
* Smaksätt med flingsalt.

-Toppa med basilika blad, färska tomater och gröna blad.

Rebecca kom i kontakt med Mistelgården 2014 då hon kände sig trasig inombords och hennes kropp sa fysiskt stopp! Hon kunde inte ta upp näring och rasade i vikt med stor rädsla och ångest.

Rebecca har alltid haft ett stort intresse för hälsa, mat och träning. Hon delar gärna med sig av sina tankar och sina recept då och då via Mistelgården.

- Naturen är en stor och viktig del i mig och jag tar den gärna med mig in i köket. Vi har så mycket läkande kraft runtomkring oss, säger Rebecca.

Läs Rebeccas berättelse...

 

Comments are closed