Rebeccas Morotschai

Du behöver:

* 5 dl morotsjuice ( ca 1-1,5 kg morötter i råsaftcentrifug)
* 1 stor citron
* 6 hela karemummafrökapslar
* 8 hela svartpepparkorn
* 6 nejlikor
* 1 hel kanelstång
* 3-4 cm färsk ingefära

- Pressa citronen och tillsätt i morotsjuicen
- Lägg kryddorna i en mortel och krossa, tillsätt dom i juicen.
- Skala ingefäran och krossa i morteln och tillsätt i juicen.
- Skaka om!
- Ställ i kyl 12 timmar, skaka gärna om emellanåt.
- Sila av kryddorna.

Rebecca kom i kontakt med Mistelgården 2014 då hon kände sig trasig inombords och hennes kropp sa fysiskt stopp! Hon kunde inte ta upp näring och rasade i vikt med stor rädsla och ångest.

Rebecca har alltid haft ett stort intresse för hälsa, mat och träning. Hon delar gärna med sig av sina tankar och sina recept då och då via Mistelgården.

- Naturen är en stor och viktig del i mig och jag tar den gärna med mig in i köket. Vi har så mycket läkande kraft runtomkring oss, säger Rebecca.

Läs Rebeccas berättelse...

 

Comments are closed