Lindas supergoda lilla sallad – servera som tillbehör till middagen.

Får jag lov att presentera det godaste tillbehöret jag någonsin hittat på! Åh! Matlycka!

Stek grönkål och sesamfrön i kokosolja tills grönkålen blir lite krispig.

Blanda med kidneybönor och färsk bladpersilja.

Ringla över lite olivolja och vitvinsvinäger. Toppa med flingsalt.

Åh!!! Gör't! Ut och handla grönkål! 

Kram

/Linda

 

Linda kom till vår hälsovecka augusti 2015 för att bygga upp sig själv igen både fysiskt och själsligt efter att ha vunnit över sin bröstcancer.

För Linda blev veckan hos oss den vändning i livet hon längtade efter. Nu är hon igång med en ny kost, mår bra och känner glädje.

Hon provar nya recept hela tiden som hon gärna delar med sig av.

Vill du läsa Lindas historia så hittar du den här...

 

Comments are closed