Stora hälsoveckan

Stora hälsoveckan

Vår stora hälsovecka handlar om Dig!

Stora hälsoveckan börjar med dig, följer dig, stöttar dig, och avslutas med dig. Anette, som driver hälsohemmet, sätter ihop ditt individuella program baserat på ett längre telefonsamtal med dig innan du kommer hit. Programmet innehåller din kost, dina naturmediciner och dina behandlingar. På ankomstdagen har ni ett samtal till där ni pratar igenom ditt program. Din hälsa följs upp dagligen och ditt program ändras beroende på din kropps gensvar. Veckan avslutas med ett personligt samtal med inriktning på hur du i din vardag kan fortsätta den resa du har påbörjat.

För oss är det självklart att arbeta med varje gäst individuellt för att uppnå förändring. Vi skräddarsyr ditt alldeles egna hälsoprogram, utifrån dina behov när det gäller kosten, vitaminer, mineraler och örter. Vårt mål är att stärka ditt immunförsvar, möjlighet till självläkning och din självkänsla. Vi har nått goda resultat med gäster som har haft bland annat utmattningssyndrom, Candida, mag-och tarmproblem, astma, allergier, inflammationer, hudproblem och övervikt. Anette har tagit fram en egen arbetsmetod som hon kallar för trappstegsmodellen. Tack vare den metoden kan hon se var du befinner dig i din hälsa. Naturmedicin är ett måste för att effektivt ge resultat. Det handlar om skillnader i gram och mikrogram från gäst till gäst för att nå hälsoförändringar.

Under din tid hos oss får du tillgång till professionell hjälp med dig i fokus. Vi finns här för att stötta och hjälpa dig att få bukt med just det som du behöver hjälp med. Ditt program kan ändras under veckan, beroende på hur din kropp svarar. Vi erbjuder terapeutisk vägledning genom din kostomläggning för att uppnå optimal hälsa.

Vi hjälper dig att bygga upp ditt immunförsvar med hjälp av enzymterapi. Vi lägger upp kosten individuellt för varje gäst för att din mage och tarm ska läka. Vi berättar mycket om maten och enzymernas betydelse för hälsan för att du ska få veta varför hälsoplanerna ser ut som de gör. Under vistelsen håller vi också ett härligt och intressant föredrag. Du får viktiga kunskaper med dig hem.

Under din vistelse bjuds du på både Raw Food och vegetarisk välgörande kost. Vi gör vår egna drycker på färska grönsaker, frukter eller bär. Tack vare tillskott av individuellt anpassade naturmediciner sker utrensning och uppbyggnad mycket snabbare.

 

Följande ingår och allt läggs upp enligt en individuell plan för just dina behov:

 

 • Boende 
 • Enskilt samtal med upplägg av ditt personliga hälsoprogram med Anette
 • 3 fasta måltider om dagen
 • 2 dryckesmål om dagen
 • Örtvatten Dagligen
 • Alla naturmediciner du behöver
 • Morgongymnastik
 • Tarmsköljningar eller EQ Painting
 • Tångbad
 • Daglig behandling med Bioptron ljusterapi
 • Hypertermi - Örtinpackning
 • Detox sodafotbad
 • Intressant Föreläsning
 • Föredrag i matlagning, Raw Food och vegetarisk mat.
 • Enskilt samtal med Anette i slutet av veckan då ni lägger upp ett schema som ska fungera för dig i din vardag.

 

Vi erbjuder flera behandlingar för kropp och själ. Många ingår i din vistelse och du får så många behandlingar som du behöver.  

Kontakta oss för att prata om dina individuella alternativ och pris.

Det finns möjlighet att lägga till behandlingarna EFT, olika typer av massage, Psykosyntes och Regndroppsbehandling om du så önskar. Vi erbjuder även meditation om för de som är intresserade. Vissa tilläggsbehandlingar är inte tillgängliga alla veckor. Stäm av med oss innan du kommer.

Vad behandlingarna innebär kan du läsa om under behandlingar…

 

Våra hälsovistelser håller vi på underbara Ravlunda Bränneri strax utanför Kivik på vackra Österlen.

Vi hämtar dig självklart på närmaste station om du inte kommer till oss med bil.

 

Comments are closed