Privat program

Privat program

För dig som inte kan komma på våra hälsoveckor

 

Du som inte har tid med en hälsovecka eller våra datum inte passar dig kan ändå få hjälp av oss.

När vi inte håller hälsoveckor på Österlen hittar du oss i Glumslöv utanför Helsingborg. Du tar dig lätt hit med tåg då tågstationen ligger endast 5 minuters promenadväg från oss.

Boka personlig rådgivning, tarmsköljning eller skapa dina egna hälsodagar precis när det passar dig.

Om du kommer långväga ifrån och behöver övernatta rekommenderar vi gärna bra boende och en hälsosam restaurang till dig.

Personlig rådgivning

Anette som lägger upp de personliga programmen för alla gäster på hälsoveckorna ger däremellan privat hälsorådgivning.

Jag vill hjälpa dig att korrigera de tendenser eller svagheter som uppstått och som nu kanske begränsar dig i din vardag. Min hjälp till dig, för att du ska få en förändring av ditt hälsotillstånd, sträcker sig över en månads tid. Målet är att du ska bli så pass frisk att du kan klara dig på egen hand med hjälp av en långsiktig plan som du får med dig efter periodens slut.

Många som kommer långväga ifrån önskar att få rådgivningen via telefon. Våra kroppar berättar ofta mer om hur vi mår än vad vi kan uttrycka i ord. Därför vill jag ha det första samtalet vid ett personligt möte. Resten av samtalen har vi per telefon.

Vart i skeendet du står i ditt sjukdomsförlopp är helt avgörande för hur jag jobbar med din hälsa. Det skiljer sig stort på kostupplägg och naturmediciner mellan olika gäster, även mellan dem som har samma hälsoproblem.

Tarmsköljning

Irene som gör tarmsköljningar under hälsoveckorna finns också tillgänglig i Glumslöv för fristående tarmsköljningar.

Ge ditt system en chans att börja om. Hela 80 procent av ditt immunförsvar sitter i tarmsystemet och det är därför en tarmsköljning kan hjälpa mot så mycket. Gammalt slagg som fastnat i tarmen rensas ut och ger matsmältningssystemet en nystart. I flera kulturer är en årlig tarmsköljning lika självklart som en årlig hälsokontroll. En tarmsköljning är snäll mot kroppen. Nästan alla mår omedelbart bättre efter än innan tarmsköljningen.

Irene har gjort tarmsköljningar i över 30 år och kan göra en analys av ditt tillstånd i tarmen medan hon masserar din mage. Magmassagen är unik för Mistelgården och gör tarmsköljningen ännu mer effektiv. Extra mycket slagg som samlats i tarmfickorna lossnar och följer med ut.

För absolut bästa effekt av tarmsköljningen bör du äta mat som är snäll mot magen en tid efteråt, så att tarmarna hinner läka. Du får med dig ett informationsblad hem med tips om vad du kan äta och vad du bör undvika de närmaste dagarna.

Vi rekommenderar tarmsköljning särskilt vid följande problem:

IBS, Crohns, Allergi, astma, Förstoppning, Diarrè, Tarmfickor, Uppsvälld mage, Migrän, Trötthet, Övervikt, Candida, Försämrat immunförsvar, Eksem, Acne och andra hudproblem.

Sarah
"I 20 år har jag levt med min diagnos IBS. Jag har i alla dessa år haft svullen mage, ont i magen och dålig andedräkt. Jag tänkte hela tiden att det var så här mitt liv skulle vara. Trots olika dieter där jag provade det ena efter det andra så ville varken den dåliga andedräkten eller svullna magen ge vika. Jag uteslöt mjölkprodukter, jag uteslöt kaffe och sötsaker och det hjälpte till viss del men inte fullt ut så att jag skulle kunna leva det livet jag drömde om.

Efter att ha fått en ny tjänst för snart ett år sedan som innebar mer stress och mer förväntningar på mig så blev det kaos i min kropp. Allt förvärrades och jag blev förstoppad. Jag visste inte vad som var fel på mig och jag visste inte vad jag gjorde för fel och min förtvivlan över min livssituation med andedräkten och magen började sänka mig. Både socialt och med det självkänslan och självförtroendet.

Av en slump kom jag över Mistelgården och tarmsköljning. Hade aldrig hört talas om tarmsköljning och tänkte att jag måste ge mig själv chansen. Kanske är det lösningen på mina problem?

Att träffa Irene var en fröjd för mig. Hon förstod ganska snart vilka bekymmer och problem jag hade och på grund av hennes mjuka sätt att bemöta mig på så vågade jag öppna upp mig för hur jag mådde och hade det. Hon hjälpte mig vidare till Anette och Irene var angelägen, förmodligen för att hon förstod min förtvivlan, och snälla Anette klämde in mig i sitt redan späckade schema. Mötet med Anette vände upp och ner på hela mitt liv och jag kommer för alltid tänka på Anette och Irene som de två som gav mig livet tillbaka.

Kostrådgivning och diverse hälsokostpreparat har stabiliserat PH värdet i min mage, jag har fått insikt i vad som är bra för mina tarmar och vad som är mindre bra. Och det bästa av allt är att min dåliga andedräkt är borta och likaså gaserna och svullnaden i magen. Livet är härligt nu!"
Hanna
"I samband med att jag gjorde en tarmsköljning hos Mistelgården bokade jag även en tid för kostrådgivning med Anette. Detta för att jag kände mig så otroligt trött på mina tarmbesvär och krångliga mage.

Jag hade sen tidigare haft en förhållandevis nyttig kosthållning och regelbunden träning och var frustrerad att jag trotts detta hade så mycket besvär. Jag fick i stort sätt alltid ont i magen efter måltider oavsett vad jag åt.

Under rådgivningen gjorde Anette en planering på vad jag skulle äta och vilka tider på dagen. Anette förklarade även vad hon ansåg var grunden till de problem som jag haft och att vissa nyttiga födoämnen som (till exempel baljväxter) är för svårsmälta för min kropp just nu. Vi pratade även om andra aspekter som är bidragande faktorer i mitt välmående som stresshantering och rutiner.

Efter att ha börjat följa planeringen så har jag inte haft några problem med förstoppning och nästan aldrig ont i magen, till och med om jag slavar med kosten någon dag så får jag inte ont.

Måltidsplaneringen är tydlig och jättebra, den är flexibel och lätt att följa. Jag vet med mig själv att jag inte hade klarat av att hålla planeringen om den varit för omständlig och krånglig. Jag känner inte att jag saknat maten som jag har fått utesluta, och jag mår så pass mycket bättre av min nya kosthållning att jag aldrig vill sluta med den.

För mig har det varit ovärderligt med samtalen och kostrådgivningen, jag känner att så många bitar har fallit på plats. Jag har haft så mycket problem med magen hela livet och sökt hjälp hos läkare utan att få några som helst resultat. Detta är första gången i livet där jag känner att jag fått konkreta svar och en behandling som hjälpt mig."
Rebecca
När jag kontaktade Mistelgården kände jag mig totalt hjälplös. Jag hade tappat så mycket i vikt och kunde inte själv reda ut hur jag skulle gå tillväga. Bristerna och obalansen i kroppen var stor.

Efter en start med tarmsköljningar träffade jag äntligen Anette och jag kände förtroende och hopp att jag var på helt rätt väg. Anettes kunskap och mötet mellan oss, där jag befann mig i min situation, kändes hoppfyllt och tryggt.

Det har givit mig så mycket kunskap och förståelse inom området och inom mig själv. Efter en djup resa på alla plan känner jag nu som om ett nytt liv har tagit sin början. Jag börjar kunna ta till mig av näringen mer och mer och hittat en balans i mitt liv...

Tacksamhet!
Amanda
Efter haft dagligen ont i magen i flera månader och inga “husmors” knep hjälpte, beslutade jag mig för att testa tarmsköljning hos Irene. Detta var det bästa beslut jag tagit. Efter några gånger kände jag inte bara mig fräsch och lättare, jag hade också gått ner ett helt kilo. Gammalt skräp hade lämnat kroppen.

Sedan efter mitt möte med Anette stod det klart för mig att det fanns ett mönster som jag själv inte sett, hur jag faktiskt flera gånger haft samma problem med min mage men valt att inte lyssna.

Med hjälp av rådgivning av Anette och Tarmsköljning hos Irene, har jag nu blivit av med alla mina smärtor i magen, fått en bättre förståelse för vad som händer i min kropp och lärt mig lyssna på tidiga signaler när det är dags att ändra riktning.
Anna-Maria
På grund av för låg aktivitet i min sköldkörtel, eksem och en rad andra bekymmer beslöt jag mig för att söka upp Anette Kozica och att be om hjälp. Det bästa med Anette är hennes helhetssyn, det vill säga att hon hjälper till både med kost, själslig läkning och naturmediciner.

Hon är oerhört kunnig och utstrålar en säkerhet som ger mig en trygghetskänsla. Dessutom är hon väldigt engagerad och tar sig mycket tid att lyssna och klura ut vad man försöker förmedla.

Efter alla råd och direktiv, mår jag mycket bättre och jag har idag slutat med Levaxin och äter istället naturmedicin för att stötta min sköldkörtel.

Det känns tryggt att veta att Anette Kozica finns och kan hjälpa till om problem uppstår igen.

Kontakt: 

info@mistelgarden.se  

0735-797238

Comments are closed